BMW Biznis liga 2023 – četvrto kolo

Poslednje kolo BMW biznis lige  obeležilo je  zabavno druženje i dobra atmosfera, ali pre svega odlična vožnja na stazi. Takmičari su imali priliku da uživaju u atraktivnim BMW i MINI modelima i da iskuse potpuno nesvakidašnju dimenziju vožnje.

Učesnicima su na raspolaganju bili modeli: potpuno električni BMW i4, BMW X1 plug-in hybrid, MINI Cooper S Hatch i MINI Cooper S Countryman.

Takmičenje u ženskoj kategoriji ovaj put je bilo neizvesnije, a dame su pokazale zavidne veštine za volanom. U prvoj disciplini, gde je bilo potrebno napraviti balans i uskladiti što bržu vožnju sa što manjom potrošnjom, najbolje se pokazala Aleksandra Mićović, a sledile su je Milica Kuzmanov i Katarina Mitić.

Međutim, u drugoj disciplini, gde je bila presudna brzina, čelnu poziciju je zauzela Tanja Trajković, koja je odnela pobedu u finalnom plasmanu.

U muškoj kategoriji bilo je manje neizvesnosti, jer je u sve tri discipline Miloš Knežević bio na čelnoj poziciji, što mu je, zasluženo, donelo i pobedničku poziciju u ukupnom plasmanu.

LinkedInFacebookWhatsAppViberCopy Link

Pridužite nam se

Postanite deo uspešnog sistema Delta Auto grupe.