Почетна » Politika o kolačićima

Politika o kolačićima

Mi poštujemo Vašu zabrinutost u vezi privatnosti i cenimo odnos koji imamo sa Vama. Kao i mnoge kompanije, mi koristimo tehnologiju na našem veb sajtu da prikupljamo informacije koje nam pomažu da poboljšamo Vaše iskustvo i naše proizvode i usluge. Cookies (u daljem tekstu: kolačići) koje koristimo, omogućavaju našem veb sajtu da radi i pomaže nam da razumemo koje informacije i oglašavanja su najkorisnije za Vas kao posetioca.

Šta su kolačići i kako se prikupljaju?

Kolačići, oznake piksela i slične tehnologije (kolektivno “kolačići”) su datoteke sa malim količinama informacija koje se preuzmu na bilo koji uređaj sa omogućenim internet pristupom – kao što je vaš računar, pametni telefon ili tablet – kada posetite internet sajt. Kolačići se zatim šalju nazad na internet sajt sa koga su potekli u svakoj narednoj poseti ili na drugi web sajt koji prepoznaje taj kolačić. Kolačići obavljaju mnogo različitih i korisnih poslova, kao što su pamćenje Vaših podešavanja, generalno poboljšavajući Vaše „online“ iskustvo i pomažući nam da Vam ponudimo najbolje proizvode i usluge.

Postoji mnogo vrsta kolačića. Svi oni rade na isti način, ali imaju manje razlike. Za detaljnu listu kolačića koji se koriste na našim veb stranicama, molimo Vas da pogledate relevantan odeljak ispod.

Zašto prikupljamo kolačiće?

Mi i naši provajderi usluga koristimo kolačiće kada korisnik koristi našu internet stranicu kako bi identifikovali Vaš program za surfovanje internetom, ne Vas lično, svaki put kada pristupite našoj internet stranici. Kolačići nam govore koje strane posećujete i koliko često. Mi koristimo te informacije kako bismo povećali korisnost naše internet stranice – primarno zbog tehničkih razloga, kao što je bolja navigacija stranicom. Osim toga, koristimo dodatke za internet stranice koji skladište informacije u Vašem lokalnom pregledaču kako bismo bolje shvatili analitiku internet stranice. Ove informacije se obrišu kada zatvorite Vaš pregledač.

Mi analiziramo kako se internet stranica koristi i koliko je posećena (na primer, naša internet stranica može da sadrži softver za merenje koji je u našem vlasništvu, a koji će nam omogućiti da doprinesemo istraživanju tržišta). Prilikom vaše posete našoj internet stranici neki od „kolačića“ će biti ciljani „kolačići“, kako bismo videli kakve vrste internet stranica vas interesuju. Nakon toga možemo da plasiramo reklame na vašem internet pretraživaču koje se zasnivaju na vašim interesovanjima. Na primer, ako dosta čitate o hrani i piću, prikazaćemo vam reklame o hrani i piću.

Takođe, kolačiće koristimo i za sakupljanje anonimnih, zbirnih statistika koje nam omogućavaju da razumemo kako ljudi koriste naš web sajt i da nam pomognu da poboljšamo njegovu strukturu i sadržaj, a takođe nam pomažu da izmerimo efikasnost reklamnih kampanja na našim i spoljnim veb sajtovima.

Naša internet stranica takođe koristi kolačiće kako bi upravljala internet reklamnim programima. Kolačići prate Vaš pretraživač kako bi uvek bili prepoznati kada pristupite ostalim internet stranicama. Naš sistem upravljanja reklamiranjem omogućava korišćenje ovih piksel fajlova i kolačića kako bi nam pružio informacije o reklamiranju kada pristupite našoj internet stranici. Takođe, koristimo piksel fajlove kako bi odredili kada ste otvorili promotivnu ponudu i ostale interakcije vezane za tu promotivnu ponudu, na primer, kada kliknete na ponuđeni link. Ovi piksel fajlovi su obično validni određeni broj dana i omogućeni su od strane provajdera menadžmenta naših reklama.

Kolačići nam dalje dozvoljavaju da odaberemo reklame ili ponude, koje će se najverovatnije dopasti Vama, da Vam prikažemo dok koristite online usluge ili Vam pošaljemo marketinške poruke. Koristimo kolačiće i za praćenje odgovora na online reklame i marketinške poruke. Kolačići nam pomažu da Vam pokažemo reklamu koja će Vam biti zanimljiva, kao i da kontrolišemo koliko puta ćete je videti i da merimo efikasnost naše advertajzing kampanje.

Pridužite nam se

Postanite deo uspešnog sistema Delta Auto grupe.