Почетна » Kako radimo?

Kako radimo?

BMW i3 je bio više od vozila; bio je simbol naše posvećenosti ekološki osvešćenoj mobilnosti. Taj stav je odjekivao širom regiona, dokazavši da održivost i luksuz mogu koegzistirati u harmoniji.

Danas, cela naša BMW i MINI dilerska mreža je sertifikovana za prodaju i servis električnim vozilima.

Zajedno, vozimo ka čistijoj, zelenijoj budućnosti sa Delta Auto Grupom.

Pročitaj vesti

Driving events

Stisnite papučicu gasa za neponovljiv doživljaj! Mi stvaramo avanture pune adrenalina koje redefinišu suštinu vožnje.

Od uzbudljivih vožnji na stazi do neustrašivih off-road avantura, kreiramo događaje za klijente koji guraju granice onoga što je moguće za volanom.

Naši događaji vožnje nisu samo zabavni i uzbudljivi, već i sigurni i edukativni. Praćeni su našim profesionalnim instruktorima, koji vode naše klijente kroz kurseve i uče ih kako da unapredite svoju tehniku vožnje i sigurnost.
Zašto se zadovoljiti običnim kad možete imati izvanredno? U Delta Auto Grupi, mi ne organizujemo obične vožnje za klijente; mi kreiramo nezaboravne automobilske trenutke.

Kada je reč o iskustvima u vožnji, mi ne postavljamo samo standarde; mi smo standard.

Otkrijte radost vožnje sa Delta Auto Grupom.
Pročitaj vesti

Događaji

Budite spremni da doživite posebne trenutke s Delta Auto Grupom! Mi kreiramo iskustva koja će dugo ostati u vašem sećanju.

Redovno učestvujemo na Sajmovima automobila, organizujemo „Closed Room“ prezentacije, predstavljanja novih modela, kao i ekskluzivne i luksuzne događaje, za sve naše brendove.

Sponzorstva sa Delta Auto Grupom znače više od samo loga na zastavi; to su partnerstva u stvaranju nezaboravnih trenutaka. Sarađujemo sa brendovima koji dele našu strast za izuzetnost i inovaciju, osiguravajući da naše saradnje ostave neizbrisiv trag.

Mi predstavljamo i proslavljamo snagu i strast naših brendova. Zato na događajima koje organizujemo naši klijenti i saradnici imaju najbolje moguće iskustvo.

Pročitaj vesti

Tehnologija i inovacije

U potezu koji redefiniše iskustvo kupovine automobila, bili smo među prvima koji su uveli Virtuelnu Stvarnost (VR). Sa VR možete zakoračiti u budućnost i doživeti najnovije modele automobila u virtuelnom svetu.

Ali tu se nismo zaustavili. Uveli smo aplikaciju CitNow, koja poboljšava kvalitet i transparentnost usluga. To je dokaz naše predanosti da ne samo ispunimo, već i prevaziđemo očekivanja klijenata. Sa CitNow-om, možete dobijati personalizovane videe od naših tehničara, koji će vam pokazati stanje vašeg vozila, objasniti radove koji treba da se obave i pružiti vam detaljane podatke.

Kada je reč o digitalnoj prisutnosti, naš marketing i sajtovi su bez premca. Postavljamo standarde za online automobilska iskustva i uvek pomeramo granice. Kreiramo atraktivne i informativne sadržaje, kampanje, video materijale, newsletter-e i priustni smo na svim društvenim mrežama, sa sadržajem najvišeg kvaliteta. Svi naši digitalni kanali su optimizovani za korisnike koji su nam uvek na prvom mestu.

Uvek među prvima uvodimo inovacije na našim tržištima, i nastavićemo da vodimo put novim tehnologijama i rešenjima.

Pročitaj vesti

Concept stores

Jedan od naših ciljeva je da uvek budemo predvodnici u načinu doživljavanja vozila.

Naš The BMW Store nije običan salon. Ovde ćete pronaći više od samo izloženih automobila. Razgledajte najnovije BMW modele, a zatim istražite naš pažljivo odabran lifestyle shop sa raznovrsnim proizvodima koji dopunjuju duh BMW-a.

The BMW Store je takođe centar gde ljubitelji i radoznali entuzijasti mogu produbiti svoje razumevanje automobilske tehnologije, održivosti i inovacija u vožnji. Bez obzira da li ste ovde da istražujete, kupujete ili učite, The BMW Store nudi iskustvo koje prevazilazi granice tradicionalnog salona automobila.

Naš Maserati Store je prostor gde ćete videti najnovije Maserati modele i svaki od njih je remek-delo za sebe.

Maserati lifestyle shop komplementira ovo iskustvo nudeći pažljivo odabrane artikle koji prenose duh Maseratija - sofisticiranost, eleganciju i dodir nečeg izvanrednog. Ovde možete pronaći ne samo automobile, već i stil života koji predstavlja suštinu luksuza.

Konstantno tražimo nove načine se približimo našim klijentima i da ih impresioniramo, što smo otvaranjem dva Concept Store-a definitivno i postigli.

Pročitaj vesti

Online shop

Delta Auto Grupa je uvek bila inovator u automobilskoj industriji i naš online shop nije izuzetak. Uveli smo prvu online platformu u sektoru automobilske industrije, gde možete pronaći pažljivo odabranu selekciju dodatne opreme, aksesoara, odeće i obuće iz najnovijih kolekcija brendova BMW, MINI Motorrad i KTM.

Ne zadovoljavajte se običnim - prihvatite izvanredno, sa našim online shop-om.

Pridužite nam se

Postanite deo uspešnog sistema Delta Auto grupe.