Почетна » O kompaniji

O kompaniji

Ko smo mi?

Delta Auto grupa je članica Delta Holdinga, jednog od vodećih biznis sistema u regionu.

Naša priča počela je 1996. godine, kada postajemo generalni distributeri vozila Fiat Grupe (Alfa Romeo i Lancia), da bismo od 2005. godine do danas u svoj portfolio uvrstili ekskluzivna partnerstva sa vodećim globalnim premijum brendovima: BMW, MINI, BMW Motorrad, Honda, KTM i Maserati.

Delta Auto grupa okuplja entuzijastičan tim visoko-profesionalnih pojedinaca koji konstantno pomeraju granice u automobilskom biznsu.

Naši kapaciteti ne ogledaju se samo kroz ljudske resurse, nego i kroz snažne poslovne rezultate koji obaraju rekorde iz godine u godinu.

Delta Auto grupa poseduje regionalno razvijenu dilersku mrežu koja, takođe, posluje u skladu sa najvišim poslovnim standardima u automobilskom industriji

Kao pioniri, koji su po prvi put uveli električne automobile u Srbiju, nastojimo da podstičemo tržište i zajednicu u smeru inovacija, elektrifikacije i društveno odgovornog poslovanja.

Brendovi

Delta Auto grupa se bavi svim aspektima automobilskog biznisa: uvozom, distribucijom, prodajom novih i polovnih vozila i delova, uslugama servisiranja, finansiranjem i dugoročnim zakupom vozila, kao i prodajom dodatne opreme. Fokus našeg poslovanja je predstavljanje međunarodnih brendova na lokalnom tržištu i pružanje širokog spektra usluga vezanih za mobilnost, na najvišem mogućem nivou.

cover-three_background

Gde radimo?

Delta Auto grupa posluje u okviru razgranate regionalne mreže svojih dilerstava i nezavisnih ovlašćenih partnera.
Pored sopstvenih dilerskih predstavništva, mreža Delta Auto grupe obuhvata i nezavisna dilerstva koja posluju u Srbiji i regionu:
cover-three-2-v1 cover-three-1-v1

Delta Motors, Beograd

Delta Automoto, Beograd

The BMW Store, Beograd

Maserati Store, Beograd

Stojanov, Novi Sad

Car Box, Niš

AC Viva, Podgorica, Crna Gora

Radulović, Beograd i Novi Sad

Elans, Novi Sad

Mitić, Niš

Autogarant, Čačak

Stefanović, Mladenovac

Voli Motors, Podgorica, Crna Gora

Dynamics, Skoplje, Severna Makedonija

L Moto, Priština, Kosovo

XROSS Moto, Čačak

G Moto, Grahovo, Crna Gora

In Progress – Ljubljana, Slovenija

In Progress – Zagreb, Hrvatska

istorija-stari-model

Istorijat

Delta Auto grupa već tri decenije uspešno posluje na teritoriji Srbije i regiona zastupajući vodeće globalne automobilske i moto brendove uz nezavisno razvijanje sopstvenih biznisa.
Saznaj više
istorija-novi-model

Istorijat

Delta Auto grupa već tri decenije uspešno posluje na teritoriji Srbije i regiona zastupajući vodeće globalne automobilske i moto brendove uz nezavisno razvijanje sopstvenih biznisa.
Saznaj više

Pridužite nam se

Postanite deo uspešnog sistema Delta Auto grupe.