BMW Srbija partner konferencije „EV DAYS“

BMW Srbija i ove godine bila je partner konferencije „EV Days“ koja je posvećena elektromobilnosti i tehnološkom napretku. Posetioci su u okviru izložbenog dela imali priliku da vide atraktivne BMW modele: i4, iX, XM, kao i potpuno električni skuter CE 04.

Direktor razvoja Delta Auto grupe, Lazar Radanov-Radičev, bio je jedan od izlagača na panelu posvećenom aktuelnim inovacijama koje unapređuju iskustvo korisnika električnih vozila.

Panelisti su bili saglasni u tome da je elektromobilnost predstavlja važan tranzicioni korak ka održivoj budućnosti, kao i da je reč o neminovnom procesu koji otvara novu eru mobilnosti.

Predvođen inovacijama, BMW nastoji da oblikuje sutrašnjicu koja će nuditi nove mogućnosti za zelenije i održivije društvo. Zbog toga se vizija BMW-a razvija zajedno sa promenama novog doba kojoj su u fokusu električni automobili.

Nakon skoro pet decenija istraživanja i razvoja na temu održive i ekološki prihvatljive mobilnosti BMW Srbija nudi električne modele sa inovativnom tehnologijom, modernog i atraktivnog dizajna.

Impresivni dometi čine vožnju BMW električnih automobila fleksibilnijom i praktičnijom, kao i atraktivnijom više nego ikada pre.

Za sve one koji odlučno hvataju korak sa nadolazećim promenama BMW Srbija pripremila je posebne akcijske pogodnosti za kupovinu električnih automobile koje možete pogledati ovde

LinkedInFacebookWhatsAppViberCopy Link

Pridužite nam se

Postanite deo uspešnog sistema Delta Auto grupe.